• Grey Facebook Icon
  • halloweenstad
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

created & supported by dn leisure

Halloween Kidsday

De eerste editie van de Halloween kidsday zal plaatsvinden op 27 oktober vanaf 13.00 uur.

De volgende activiteiten staan gepland:

HALLOWEEN GREEN SCREEN GRIEZEL FOTOGRAFIE

Locatie: Burg van Leeuwen Passage

 

Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt hangt jouw lichaam aan een bezemsteel, zit op een bezem, staat naast het kasteel van dracula of zit op een halloween pompoen...

HALLOWEEN WORKSHOP 4 KIDS

 

Welkom bij de Kids Halloween Workshop – Magneten maken. Tijdens deze kids workshop kunnen de kinderen op het terras deelnemen aan de workshop Halloween magneten maken.  De kinderen kunnen de magneten krassen waardoor er mooie kleuren tevoorschijn komen.

Vinden de kids het een beetje moeilijk? Geen probleem de begeleiders zijn aanwezig om de kinderen te helpen tijdens deze workshop.

 

HALLOWEEN MAGIC SHOW

De Halloween Magic show is een interactieve goochelshow met een
mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van kinderen. Enkele acts worden muzikaal begeleid door passende muziek en/of omlijst door een licht spannend verhaal. De show wordt muzikaal geopend doormiddel van de magische fakkel. Tijdens deze spannende act zal een brandende fakkel dwars door de arm van de goochelaar worden heen geduwd!

 

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar