Halloween_stad_logo_def.png

Halloween Kermis

4613_350x200.JPG

Floravontuur Halloweenkermis

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober staat de Floravontuur Halloweenkermis op het Evenemententerrein Van der Hagenstraat. De kermis is dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur. Voor de vierde keer zal de najaarskermis volledig in het teken staan van Halloween en sluit daarmee aan op de vele Halloween- en griezelactiviteiten rondom Halloween Stad Zoetermeer en het Nederlands Thrillerfestival!

Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. Voor de waaghals die  houdt van draaien zijn er de Parajump, Botsauto’s, Polyp en Vulcano Power. Voor de kleinere bezoekers zijn er verschillende leuke attracties zoals de draaimolen, Baby-flug en trampolines. Uiteraard ontbreken ook de grijpkranen en andere leuke spellen niet en is er een ruim aanbod aan lekkernijen.

Fright Nights

Op zaterdag 17 en zaterdag 24 oktober is het vanaf 20.00 uur Fright Night op de kermis. Er lopen verschillende griezels rond over de kermis om de bezoekers flink te laten schrikken!

Prikkelarme kermis

De prikkelarme kermis is op maandag 19 oktober tussen 14:00 – 16:00 uur. Bezoekers met onder meer ADHD, epilepsie en autisme kunnen tijdens deze uren van de kermis genieten. Tijdens deze prikkelvrije uren gaan geluid-, rook-, en lichteffecten zachter of helemaal uit. Indien mogelijk gaan attracties ook zachter.

Eurodagen

Op zondag 18 en zondag 25 oktober is het tot 18.00 uur Eurodag en kun je voordelig van de kermis genieten.

Familiedag

Woensdag 21 oktober kun je tijdens de Familiedag voordelig de kermis bezoeken en gebruik maken van de ‘3 halen, 2 betalen’ actie. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen zich laten schminken als griezel.

Canceled