• Grey Facebook Icon
  • halloweenstad
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

created & supported by dn leisure

Scare Zones

Moviezone.png

oktober 25, 2019  

Movie Zone 

In deze zone vind je de grootste filmsterren van de geschiedenis. Zij zijn alleen niet meer de superhelden van toen, maar ze zijn veranderd in gruwelijke monsters die er niet voor terug deinzen om jou eens goed te laten schrikken! Durf jij het aan?

Army_zone.png

Oktober 25, 2019

Army Zone 

Een indrukwekkende horror oorlogszone in de stad. De soldaten hebben de helikopter geparkeerd in de stad. Vanuit de helikopter is er een Halloween show met muziek. Overal om je heen zullen horrorsoldaten lopen om jou te laten schrikken!

Incredible_krampus_Zone.png

Oktober 25, 2019

Krampus Zone 

Bezoek deze scarezone en laat je afschrikken door Krampus, het winterse griezelmonster! Hij zal met zijn kameraden door het Wegstapelplein zwerven om jouw nekharen overeind te laten staan! Overwin jij jouw angst?

Halloween_clown_Zone.png

Oktober 25, 2019 

 Drown the H Clown

Heel veel mensen hebben een grote angst voor clowns. Misschien jij ook wel. Dan is dit jouw kans om je angst te overwinnen. Je mag de clown namelijk in ons spel verdrinken. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Deze clown is namelijk erg goed in het afleiden van zijn tegenstander.

Alien_zone.png

Oktober 25, 2019

Alien Zone 

Area51 is naar Zoetermeer gehaald! Er is een UFO geland in de stad. De UFO zit vol aliens die jou de stuipen op het lijf jagen. Bekijk onze alien mentalist die jou zal laten verbazen door een voorspelling te doen over jouw toekomst!

Bombardo.png

oktober 25, 2019

Theatershow Bombardo

De monsters van Bombardo hebben een heus kanon, het kanon blijkt net groot genoeg om een mens mee af te schieten. Maar of het griezeltheater daar ook groot genoeg voor is? Laat je verbazen en versteld staan!

Dancebattlezone.png

Oktober 25, 2019 

Dancebattle Zone

Dansscholen uit Zoetermeer en omgeving gaan hier met elkaar de strijd aan om de beste Halloween dansschool te zijn. Kom kijken en geniet van de spectaculaire shows die zij zullen vertonen. De beste dansgroep ontvangt de Halloween Dance Award.

SCARETALEzone.png

Oktober 25, 2019

Scaretale Zone 

Hier vind je de sprookjeszone van Stadshart Zoetermeer.  Alle sprookjesfiguren die je kunt bedenken zullen hier aanwezig zijn. Zij zijn natuurlijk wel omgetoverd tot een griezelversie van het daadwerkelijk sprookje!