top of page
Halloween_stad_logo_def.png

Scare Zones & Shows

Alice.jpg

Oktober 27, 2023 

The Sinister Adventures of Twisted Alice"

Welkom in "The Sinister Adventures of Twisted Wonderland"! Betreed een angstaanjagende wereld waar de geliefde sprookjesfiguren van Alice in Wonderland en andere iconische Halloween-sprookjesfiguren samenkomen in een verdraaide nachtmerrie. Maak je klaar voor een sinistere reis door het duistere hart van Wonderland, waar fantasie en horror samensmelten.

Halloween_stad_logo_def.png
Drill_of_death_2.jpg

Oktober 27, 2023

The Miracle show “ Drill of Death”     

 Welkom in het angstaanjagende 'Halloween Theatre'! Stap binnen in de duistere en mysterieuze wereld waar niets is wat het lijkt. Laat je meevoeren door Alfredo Lorenzo en zijn sinistere assistenten naar een griezelige en betoverende plek waar je je diepste angsten onder ogen zult zien. Bereid je voor op een spectaculaire show vol opwinding en spanning, met als absoluut hoogtepunt de adembenemende 'Drill of Death'! 

Halloween_stad_logo_def.png
Halloweenwalkers.jpg

oktober 27, 2023

Halloweenwalkers 

Welkom, dappere zielen, bij de enige echte Halloweenwalkers scarezone! Stap binnen in een wereld waar schaduwen fluisteren en duisternis zijn adem in je nek voelbaar maakt. Hier in de Halloweenwalkers scarezone, trotseer je de diepten van je ergste nachtmerries en ontmoet je angstaanjagende wezens die uit de duisternis zijn opgerezen.

Halloween_stad_logo_def.png
Lycan's-Lair.jpg

Oktober 27, 2023 

Lycan's Lair: Into the Shadows of Fear.

Welkom bij de angstaanjagende scarezone van de Lycans en de sinistere Pestdokter! Betreed deze duistere wereld waarin weerwolven tussen het publiek worden losgelaten, op zoek naar de ideale prooi om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Maar wees gerust, deze weerwolven zijn niet bang om samen met jou op de foto te gaan. 

Halloween_stad_logo_def.png
Realm-of-Shadow-The-Exorcist.jpg

Oktober 27, 2023

Realm of Shadow The Exorcist

Welkom in "Realm of Shadows: The Exorcist"! Betreed een angstaanjagende wereld waar duisternis en bovennatuurlijke krachten heersen. Geïnspireerd door de iconische horrorfilm "The Exorcist" biedt deze scarezone een ultieme angstervaring die je nooit zult vergeten. Stap binnen in een sinistere en duistere omgeving, gehuld onder een dreigend dak. 

Halloween_stad_logo_def.png
Halloween-dansshows.jpg

Oktober 27, 2023

Halloween Scare Danceshows 

Dansscholen uit Zoetermeer en omgeving gaan hier met elkaar de strijd aan om de beste Halloween dansschool te zijn. Kom kijken en geniet van de spectaculaire shows die zij zullen vertonen.

 

Halloween_stad_logo_def.png
Circus-of-Insanity.jpg

Oktober 27, 2023

Circus of Insanity  

 

Welkom bij Circus of Insanity, waar de grenzen tussen droom en nachtmerrie vervagen en de clowns je diepste angsten tot leven brengen. Betreed onze sinistere scarezone en laat je meeslepen in een wereld van krankzinnigheid en chaos. In deze duistere hoek van het circus zal elke stap je hart sneller doen kloppen. Bereid je voor op een adembenemende ervaring vol huiveringwekkende verrassingen.

 

Halloween_stad_logo_def.png
Burlesque-PhantasVcmagoria.jpg

oktober 27, 2023

Burlesque Phantasticmagoria  

Welkom bij "Seductive Shadows: Burlesque Phantasmagoria"! Betreed een betoverende wereld waarin schaduwen en burleske samenkomen voor een avond vol verleiding en vrouwelijk schoon. Laat je meeslepen in een betoverende sfeer waarin duisternis en artistieke expressie samensmelten.

Stap binnen in de mysterieuze omgeving van "Seductive Shadows: Burlesque Phantasmagoria", waar schaduwen dansen op het ritme van sensuele verleiding. 

Halloween_stad_logo_def.png
Haunted-Park-Scaretanic.jpg

Oktober 27, 2023 

 Haunted Park

Hoofd thema Scare Tanic ( Titanic)
Welkom aan boord van de meest angstaanjagende reis die je ooit zult maken!  Terwijl je de angsten van de Titanic ervaart, zul je jezelf afvragen of je ooit levend deze nachtmerrie zult verlaten. Durf je de uitdaging aan om de verschrikkingen van de Scare Tanic te trotseren? Bereid je voor op een avontuur vol angst en spanning dat je nog lang zal achtervolgen. Welkom aan boord van de Scare Tanic, waar de geesten van het verleden je opwachten...

 

Halloween_stad_logo_def.png
bottom of page