top of page
Full_Photo_No_Logo-00964.jpg

Voorwaarden Street awards  

 

  1. Locatie: Deelnemende huizen moeten zich in de stad Zoetermeer bevinden om in aanmerking te komen voor deelname aan de Halloween-straatawards.

  2. Versiering: Minimaal 3 huizen buiten moeten in een Halloween-sfeer versierd zijn. De decoraties moeten creatief en passend zijn voor het evenement.

  3. Datum en Tijd: De jury zal de genomineerde huizen bezoeken op 31 oktober, Halloweenavond. Zorg ervoor dat de versieringen op die datum goed zichtbaar en verlicht zijn.

  4. Veiligheid: Alle versieringen en decoraties moeten veilig zijn voor zowel de bewoners als bezoekers. Zorg ervoor dat er geen gevaarlijke obstakels zijn en dat er voldoende verlichting aanwezig is.

  5. Originaliteit: De jury zal de originaliteit van de versieringen waarderen, dus probeer unieke en creatieve ideeën te gebruiken.

  6. Thema: Deelnemers worden aangemoedigd om hun huizen te decoreren volgens het Halloween-thema. Denk aan spoken, pompoenen, heksen, en andere enge of grappige Halloween-elementen.

  7. Overdagbeoordeling: Als bepaalde decoraties het beste beoordeeld worden in het daglicht, zorg er dan voor dat ze overdag goed zichtbaar zijn.

  8. Aanmelding: Om deel te nemen, moeten geïnteresseerden zich voor 27 oktober aanmelden. Dit kan via de website of een mail te sturen naar halloweenstad@ziggo.nl

  9. Toegang voor de jury: Zorg ervoor dat de jury toegang heeft tot de versierde delen van het huis en de buitenruimte.

  10. Jurybeslissing: De beslissing van de jury is definitief en niet aanvechtbaar. De winnaar van de hoofdprijs wordt op Halloweenavond aangekondigd.

Halloween_stad_logo_def.png
bottom of page