top of page
Halloween_stad_logo_def.png

Halloween in het Buytenpark

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK

Ga mee op een uniek en griezelig avontuur in het Zoetermeerse Buytenpark.
 
Tijdens Halloween nemen de geesten, trollen, vampiers en banshees bezit van het Buytenpark! Met een griezelige gids ga je op een wandeling door het duistere park.
 
Achter elke boom loeren gloeiende ogen, achter elke struik schuilt gevaar. De nevel omringt je en voor je het weet sta je oog in oog met de opperdemon Vixen. Zij was het die vorig jaar de geesten oproep naar het Buytenpark te komen en ze is nog lang niet klaar met Zoetermeer!

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK is een theatrale wandeling door het duistere park. Met een gids loop je in anderhalf uur langs de verschillende scènes en maakt zo het doodenge verhaal van de Vixen mee. Alleen voor bezoekers met stalen zenuwen!

 

Te zien op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober.

 

HALLOWEEN IN HET BUYTENPARK TRICK-OR-TREAT

Ga als een echte detective op zoek naar de aanwijzingen, los de raadsels op en vind de vermiste vrienden van Zacharias terug!

Zacharias van Zuylen is bang. En niet zo’n beetje ook. Want waar zijn al z'n vrienden gebleven? De hele zomer lang heeft Zacharias plezier gemaakt in het Buytenpark met zijn vogelvrienden. Maar een voor een zijn ze verdwenen…. Als Zacharias op een kwade dag zelfs vriend woelmuis nergens meer ziet besluit hij dat het tijd is om moedig te zijn. Hij zal zijn vrienden vinden en bevrijden als het moet! 

Volg jij het spoor van Zacharias terug naar huis? Maar pas op voor het monster van Van Kwadesteijn, Hij heeft zijn dienaren op pas gestuurd om je in de war te brengen, je bang te maken of je de verkeerde kant op te sturen. Als je alles goed hebt weet je waar de vrienden van Zacharias zijn gebleven … En het allerleukste? Bij sommige aanwijzingen krijg je een smakelijke beloning … als je goed je best doet!

​Trick or Treat in het Buytenpark is een interactieve speurtocht vol grappige monsters voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Te zien op zaterdag 29 oktober.

527b81fc-8539-4bf4-8015-4a1f1d33b7c4-2.JPG
bottom of page